Uw promotiemateriaal op maat gemaakt

Wrap ’n roll reclame aangenaam...

Signmakers hebben de taak om de wereld mooier te maken en daarbij van de gewenste informatie te voorzien. Daar komt heel wat voor kijken. In onze visie moet Sign allereerst uitblinken in strakke vormgeving, het juiste ontwerp is de basis voor een succesvol signproduct. Het beste materiaal is belangrijk voor een optimaal resultaat. Maar daarnaast komt het ook op creativiteit aan om datgene waar het signproduct voor is bedoeld net die extra schwung te geven. Een signproduct moet niet alleen optimaal functioneel zijn, het moet swingen en schitteren als Rock ’n Roll. De combinatie van een strak geleid product en sparkelende swing is het hart voor onze passie voor Sign.

Een extra stap is voor ons zo gemaakt om uw project naar wens en op maat af te leveren. Vanuit ons creatieve inzicht en onze uitgebreide praktijkervaring is niks te gek.

Vakmanschap en Service zijn de kernwaardes van Wrap ’n roll reclame. 

Vakmanschap
Bij Wrap ’n roll reclame werken we alleen met gediplomeerd personeel. Tijdens onze opleiding en specialisatie  hebben we zowel op het theoretische gebied als in de praktijk een enorme ervaring opgedaan waardoor wij onszelf officieel Signspecialist mogen noemen. Maar de echte topprestatie komt tot stand door onze passie voor wat we doen. Signspecialisten zijn er veel, maar autowrappen vraagt dat tikkeltje extra.

Service 
Onze werkwijze is gericht op service en kwaliteit. Door onze creatieve maar vooral ook transparante werkwijze leveren wij gegarandeerd 100% resultaat. Daarnaast zijn wij voor, tijdens en na uw project altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Opleiding en certificaten

Al ons personeel is opgeleid tot Signspecialist of in opleiding tot Signspecialist. Naast de opleiding en praktijkervaring is veilig werken ook een prioriteit. Ons personeel beschikt daarom over een geldig VCA certificaat. 

Kwaliteitsgarantie

Naast de fabrieksgarantie die bij het product geleverd wordt, bieden wij standaard 2 jaar garantie op de montage. Natuurlijk volgen wij als bedrijf alle nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van reclame, carwrapping en andere interessante producten. Wij garanderen u altijd een eerlijk advies gebaseerd op de nieuwste manieren om uw spotlight te creëren.

Wilt u vrijblijvend een ontwerp en een offerte aanvragen?

arrow_drop_up arrow_drop_down