Peesframes

Eindeloos wisselen tussen verschillende looks

Peesframes zijn uiterst geschikt voor de mode- en retailbranche. Wisselt u ieder seizoen uw kledinglijn of modemerk? Werkt u voor verschillende opdrachtgevers waardoor u een veelzijdig duurzaam product zoekt waarmee u vaak van ontwerp of of uitstraling kunt wisselen? Stop dan met zoeken, een peesframe inclusief peesdoek is het product voor uw winkel, beursstand of verkoopgelegenheid. Door het compacte design is simpel in en uit elkaar te halen in 25 minuten.

Waar zijn onze peesframes perfect voor & waarom zijn ze zo populair?

Onze peesframes zijn enorm populair in de retailbranche. Door het simpele ontwerp heeft u in slechts 25 minuten heeft uw kale muur omgetoverd in de eyecatcher van uw nieuwe product of dienst. Ook in een beurskraam is een peesframe op vele manier van toepasbaar, denk hierbij aan een creatieve manier om de hemel van uw beurskraam in te vullen met uw eigen print. Of heeft u liever een staand peesframe in? In combinatie met een van onze accessoires creëert u gemakkelijk een mobiele reclame- of bewegwijzeringszuil die van alle kanten zichtbaar is net buiten uw beursstand.

Wat is een peesframe en waar word het van gemaakt?

Een peesframe is een elegante en subtiele constructie ten opzichte van een spandoekframe, uiterst geschikt voor uw kledingwinkel of ontvangstruimte. Onze peesframes worden gemaakt van lichtgewicht aangepaste hoekprofielen, verkrijgbaar in verschillende diktes en afwerkingen voor de aller grootste peesframes.

Ook op het gebied van montage zijn wij specialisten.

Heeft u uw keuze kunnen maken maar komt u nu bij het vraagstuk montage? Geen man overboord. Wij bieden u de scherpst mogelijke offerte en verzorgen graag tot in de puntjes uw op maat gemaakte peesframe.

Had u al een ontwerp in gedachten of bent u nog op zoek?

Wrap ’n roll reclame helpt u met een passende oplossing voor uw bedrijf. Had u al een ontwerp? Dan leggen wij de scherpste offerte neer. Bent u nog op zoek? Samen met u zoeken wij een ontwerp dat aansluit bij uw bedrijf.

Snelle levering
Op maat gemaakt
Kennis & vakmanschap

Benieuwd naar onze mooiste, leukste & meest recente opdrachten?

Wrap 'n Roll Bestickering diensten

Spandoek
textieldoek
bannerdoek
steigerdoek
werfdoek
hekwerkbanner
bouwhekdoek
meshdoek
budget spandoek
budget doek
budgetbanner
spandoek met ringen
peesdoek
spandoek met pees
wandpromotie
wandreclame
wandframes
wanddecoratie

Recent