Carwrapping mercedes

Zwart is het nieuwe chroom

Ontchromen is de manier om een snelle sportieve look aan uw auto te geven. Ooit werd veel chroom aan een auto gewaardeerd, maar tegenwoordig vinden rijders de accenten van chroom vaak suf overkomen. Uw auto krijgt een krachtige uitstraling als u deze chroom-elementen wrapt. Daarbij worden alle details mooi afgewerkt, dus niet alleen daklijsten, maar ook de gril en chroom details in de spiegels. Een precies werkje! Maar uw auto krijgt tegen relatief kosten de finishing touch die hem helemaal AF maakt.

Wat veel mensen niet weten is dat onze folies ook beschermende functie hebben. Tijdens de vele kilometers die uw auto maakt,  is de gril bijvoorbeeld blootgesteld aan enorm veel steenslag en kras schade. Ook de deurlijsten zijn vaak het eerste beschadigd. Het is dan ook aan te raden deze onderdelen te beschermen en schade te voorkomen.

Het ontchromen van uw auto is financieel aantrekkelijk.

Het is sneller en voordeliger om uw auto te laten wrappen of ontchromen in plaats van hem te laten overspuiten. Bij de verkoop van de auto of simpelweg wanneer u weer toe bent aan een nieuwe look, is de folie gemakkelijk te verwijderen. Uw investering heeft dan nog steeds zijn waarde, omdat uw chroom er nog net zo netjes uitziet als de dag dat het gewrappt werd.


Welke delen kunt u laten ontchromen?

  • Gril 
  • Sierlijsten op de bumpers of zijkant van uw auto
  • Daklijsten
  • Chroom details in de spiegels

Staat uw keuze er niet bij? Bij Wrap ’n roll reclame slaan we een uitdaging nooit af. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.

Hoe werkt het?

Folie of vinyl kan je qua eigenschappen vergelijken met vershoudfolie of krimpfolie. Door de elasticiteit is het met de juiste spanning in allerlei bochten en vormen af te werken waardoor er een vacuüm getrokken beschermlaag ontstaat. Na afwerking wordt het product verwarmd met hete lucht om de gewenste vorm vast te houden.  

Wilt u vrijblijvend een ontwerp en een offerte aanvragen?