Airtex (naadloos behang)

Airtex ook wel naadloos behang genoemd is een echte sfeermaker

Met het naadloos behang van Wrap ‘n roll reclame kunt u in een keer de sfeer van uw winkel of werkplek weergeven. Het prachtige eindresultaat van een scherpe print en creatief ontwerp kan geen enkele klant of bezoeker missen. Creëer een echte eyecatcher voor uw restaurant of kantoor met het naadloos behang.

Waar word word het van gemaakt?

Airtex of naadloos behang wordt gemaakt van een polyester doeksoort met een PVC-toplaag, het heeft een matte uitstraling en een licht gestructureerde toplaag.

Handige om te weten

Airtex of naadloos behang wordt aangebracht op gladde muren of wand met behanglijm waardoor het ook weer verwijderd kan worden. om het perfecte eindresultaat te garanderen moet de muur of wand ter voorbereiding met een voorstrijkmiddel behandelt worden.

Had u al een ontwerp in gedachten of bent u nog op zoek?

Wrap ’n roll reclame helpt u aan een passende oplossing voor uw bedrijf. Had u al een ontwerp? Dan leggen wij de scherpste offerte neer. Bent u nog op zoek? Samen met u zoeken wij een ontwerp dat aansluit bij uw bedrijf.

Ook op het gebied van montage zijn wij specialisten.

Heeft u uw keuze kunnen maken maar komt u nu bij het vraagstuk montage? Geen man overboord. Wij bieden u de scherpst mogelijke offerte en verzorgen graag tot in de puntjes uw op maat gemaakte airtex.

Snelle levering
Op maat gemaakt
Kennis & vakmanschap

Benieuwd naar onze mooiste, leukste & meest recente opdrachten?

Wrap 'n Roll Bestickering diensten

Textieldoek
wandreclame
wanddecoratie
muurdecoratie
wandpromotie
naadloos behang
wall-art

Recent