Kioskvlag

Kioskvlag, ijscovlag of driehoeksvlag, val op met deze duurzame vlag!

Onze kioskvlaggen zijn erg populair bij onze klanten doordat deze gemaakt worden van het duurzame materiaal banner 610. Dubbelzijdig printen is ook mogelijk bij deze vlag, waardoor u binnen de kortste keren van alle kanten zichtbaar bent.

Verschillende vormen en maten

Wij hebben een breed assortiment aan vlaggen en banners, staat uw keuze er niet bij? Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden.

Handige tip!

Onze vlaggen hebben baat bij een zorgvuldige behandeling, hieronder hebben wij enkele tips samen gevat die de levensduur van uw vlag kunnen verlengen.
Om scheuren en rafels in uw flag of print te voorkomen is het verstandig om uw vlaggen binnen te halen bij windkracht 6 of hoger. Wanneer u uw vlaggen binnen haalt is de beste manier om ze op te slaan oprollen of volledig plat neer leggen. Ook vouwen kunnen bij sommige materialen schade veroorzaken aan uw print.

Had u al een ontwerp in gedachten of bent u nog op zoek?

Wrap ’n roll reclame helpt u met een passende oplossing voor uw bedrijf. Had u al een ontwerp? Dan leggen wij de scherpste offerte neer. Bent u nog op zoek? Samen met u zoeken wij een ontwerp dat aansluit bij uw bedrijf.

Ook op het gebied van montage zijn wij specialisten.

Heeft u uw keuze kunnen maken maar komt u nu bij het vraagstuk montage? Geen man overboord. Wij bieden u de scherpst mogelijke offerte en verzorgen graag tot in de puntjes uw op maat gemaakte kioskvlaggen.

Snelle levering
Op maat gemaakt
Kennis & vakmanschap

Benieuwd naar onze mooiste, leukste & meest recente opdrachten?

kijk dan snel op: Instagram @wrap_n_roll_reclame

Wrap 'n Roll Bestickering diensten

Gevelvlag
vlag
beachflag
vlaggenmast
reclamevlag
promotievlag
bannervlag
banner
gevelstok
vlaggenstok
gevelstokhouder
handystick
hulpmiddelen vlag

Recent