Onze carwrap...

creates your spotlight!

Wat uw doel ook is, of u als ondernemer uw bedrijf in de spotlights wil zetten of als autoliefhebber droomt van een customized car, onze car wraps maken het waar. 

Voor een accent of striping op uw auto, uw logo en bedrijfsgegevens op uw bus of een persoonlijke touch op uw standaard lease-auto, bij ons bent u aan het juiste adres! 

Maak een afspraak, dan bespreken we samen wat uw wensen zijn en hoe we die gaan realiseren.

Maak uw afspraak
Vrijblijvend ontwerp en offerte

Bekijk het verschil...

Accent wrap of striping

Al met wat kleine aanpassingen kunt u uw auto een customized look geven, denk aan een zwart dak, een sportstreep of accenten in een afwijkende kleur. De mogelijkheden zijn enorm: glanzende of matte folie, carbon of chroom, uw logo in full color print... en het start allemaal met een strak ontwerp. 


Ontchromen

Ontchromen is de manier om een snelle sportieve look aan uw auto te geven. Ooit werd veel chroom aan een auto gewaardeerd, maar nu geven we de voorkeur aan zwart. Uw auto krijgt een krachtige uitstraling als u deze chroom-elementen wrapt. Daarbij worden alle details mooi afgewerkt, dus niet alleen daklijsten, maar ook de gril en chroom details in de spiegels. Een precies werkje! Maar uw auto krijgt tegen relatief lage kosten de finishing touch die hem helemaal AF maakt.


Full carwrap

Wilt u uw auto volledig van uiterlijk laten veranderen, dat kan met onze full carwrap. Geen probleem dat uw auto maar leverbaar is in een beperkt aantal kleuren, de mogelijkheden met folie zijn enorm.


Full color prints

Uw bedrijfsauto als rijdend visitekaartje? Met onze full color prints is dat geen enkel probleem. Van een enkel logo of bedrijfsgegevens tot een print met foto's van uw projecten.  

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Toch een aparte kleur voor uw lease auto!

Steeds meer zakelijke rijders laten hun auto laten wrappen. Voor een lease auto bent u vaak beperkt in de keuze van de kleur en afwerking, met name als het gaat om elektrische of hybride auto’s. Dit botst met de trend om de auto zo veel mogelijk te customizen. Een full car wrap geeft die mogelijkheid wel en omdat de folie goed te verwijderen is, heeft de lease maatschappij hier doorgaans ook geen probleem mee. Sterker nog: de folie beschermt de lak, zodat die nog als nieuw is, wanneer de auto weer wordt ingeleverd.

Ons uitgebreide assortiment hoogwaardige merken, folies en prints zijn een groot voordeel. Bij de aankoop van een gloednieuwe Tesla heeft u bijvoorbeeld maar keuze uit 5 standaard kleuren. Vanuit onze standaard topmerken zijn er alleen al meer dan 200 verschillende kleuren, tinten en afwerkingen mogelijk. 

Hoe werkt het?

Folie of vinyl kan je qua eigenschappen vergelijken met vershoudfolie of krimpfolie. Door de elasticiteit is het met de juiste spanning in allerlei bochten en vormen af te werken waardoor er een vacuüm getrokken beschermlaag ontstaat. Na afwerking wordt het product verwarmd met hete lucht om de gewenste vorm vast te houden.  

Ons uitgebreide assortiment hoogwaardige merken, folies en prints zijn een groot voordeel. Bij de aankoop van een gloednieuwe Tesla heeft u bijvoorbeeld maar keuze uit 5 standaard kleuren. Vanuit onze standaard topmerken zijn er alleen al meer dan 200 verschillende kleuren, tinten en afwerkingen mogelijk. 

Wilt u vrijblijvend een ontwerp en een offerte aanvragen?

Neem contact op
Vrijblijvend ontwerp en offerte