Beachflag

Beachflags hebben een unieke vorm die er uit springt en overal toepasbaar is

De beachflags van Wrap ’n roll reclame zijn in iedere situatie toepasbaar. Heeft u een stuk gras voor uw pand? Geen punt door middel van onze beachvlag met grondplug (met of zonder rotator) kunt u gemakkelijk en snel uw bedrijf of product promoten zonder schade aan te richten aan uw gazon. Grenst uw pand aan een brede stoep? Geen enkel probleem in combinatie met onze grondplaat (met of zonder gewicht) kunt u gemakkelijk en snel uw bedrijf of product flexibel promoten.

Verschillende vormen en maten

Wij hebben een breed assortiment aan vlaggen en banners, staat uw keuze er niet bij? Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden.

Hulpmiddelen en accessoires

Om uw vlaggen compleet te maken hebben wij een kleine selectie gemaakt van hulpmiddelen en accessoires. Ook hebben wij accessoires om het onderhoud aan uw vlaggen makkelijker te maken.

Handige tip!

Onze vlaggen hebben baat bij een zorgvuldige behandeling, hieronder hebben wij enkele tips samen gevat die de levensduur van uw vlag kunnen verlengen.
Om scheuren en rafels in uw flag of print te voorkomen is het verstandig om uw vlaggen binnen te halen bij windkracht 6 of hoger. Wanneer u uw vlaggen binnen haalt is de beste manier om ze op te slaan oprollen of volledig plat neer leggen. Ook vouwen kunnen bij sommige materialen schade veroorzaken aan uw print.

Had u al een ontwerp in gedachten of bent u nog op zoek?

Wrap ’n roll reclame helpt u met een passende oplossing voor uw bedrijf. Had u al een ontwerp? Dan leggen wij de scherpste offerte neer. Bent u nog op zoek? Samen met u zoeken wij een ontwerp dat aansluit bij uw bedrijf.

Ook op het gebied van montage zijn wij specialisten.

Heeft u uw keuze kunnen maken maar komt u nu bij het vraagstuk montage? Geen man overboord. Wij bieden u de scherpst mogelijke offerte en verzorgen graag tot in de puntjes uw op maat gemaakte beachflag.

Snelle levering
Op maat gemaakt
Kennis & vakmanschap

Benieuwd naar onze mooiste, leukste & meest recente opdrachten?

Wrap 'n Roll Bestickering diensten

Gevelvlag
vlag
kioskvlag
vlaggenmast
reclamevlag
reclamevlag
bannervlag
bannervlag
gevelstok
vlaggenstok
gevelstokhouder
handystick
hulpmiddelen vlag

Recent