Aanhangerbestickering

Uw aanhanger is een rijdend reclamebord!

Heeft u vaak een aanhanger bij zich ? Of ontbreekt te reflecterende markering? Trek aandacht voor uw product of dienst terwijl u aan het werk bent. Vergroot uw zichtbaarheid door van uw aanhanger een rijdend reclamebord te maken.

Wij gebruiken alleen het beste materiaal voor uw aanhangerbestickering

Om het beste resultaat te garanderen en uw aanhangerbestickering naar wens af te leveren werken wij alleen met een aantal merken hoogwaardige folies. Bent u benieuwd naar de verschillende kleuren? bel naar 06-46377302 of mail naar info@wrapnrollreclame.nl

Handige om te weten

Onze folies zijn van hoge kwaliteit en beschermen zelfs tegen krassen en steenslag, daarnaast is de folie ook gemakkelijk weer te verwijderen.

Had u al een ontwerp in gedachten of bent u nog op zoek?

Wrap ’n roll reclame helpt u met een passende oplossing voor uw bedrijf. Had u al een ontwerp? Dan leggen wij de scherpste offerte neer. Bent u nog op zoek? Samen met u zoeken wij een ontwerp dat aansluit bij uw bedrijf.

Ook op het gebied van montage zijn wij specialisten.

Heeft u uw keuze kunnen maken maar komt u nu bij het vraagstuk montage? Geen man overboord. Wij bieden u de scherpst mogelijke offerte en verzorgen graag tot in de puntjes uw op maat gemaakte aanhangerbestickering.

Snelle levering
Op maat gemaakt
Kennis & vakmanschap

Benieuwd naar onze mooiste, leukste & meest recente opdrachten?

Wrap 'n Roll Bestickering diensten

trailerbestickering
opleggerbestickering
trailerbelettering
opleggerbelettering

Recent